ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ КЛУБ - "Б У Д О"

Локација: Центар, Дом на АРМ, позади спомен куќата на Мајка Тереза.
Работно време: од понеделник до петок 10 - 22 час., сабота 11 - 21 час.
Месечна членарина: 800 ден. (за секој ден вежбање).

 

"ВЕЖБАЈ ЗА ДА ЛИЧИШ НА ЧОВЕК"